Home SEO Content
raket met wolkjes op achtergrond

Verleid je doelgroep met de juiste SEO content

Potentiële klanten verleiden met unieke, prettig leesbare en conversiegerichte seo content? Dat kan met Esseo.

Achtergrond met wolkjes

  SEO adviseurs

  UITLEG OVER CONTENTOPTIMALISATIE

  SEO content is king

  Content schrijf je in de eerste plaats voor je bezoekers. Het is dus van belang dat de content op de website aansluit bij hun zoekvraag, prettig leesbaar en authentiek is. Toch is het wel nodig dat je doelgroep deze content op de website kan vinden. Om dit voor elkaar te krijgen, is het nodig om unieke content te schrijven en deze te optimaliseren voor zoekmachines (seo).

  'Content is king' is een zeer terechte uitspraak die ook op seo van toepassing is. Als er authentieke content op de website staat, zal een zoekmachine dat waarderen. Dit resulteert weer in topposities op relevante zoekwoorden. En goede posities leveren weer meer bezoekers voor je website op. Dé plek waar je met ijzersterke seo content de doelgroep verleidt om klant te worden.

  Contentoptimalisatie door seo specialist

  We voorzien elke pagina van een pakkende en heldere title tag. Hierin komt zowel het hoofdzoekwoord als de bedrijfsnaam te staan.

  Contentoptimalisatie door seo specialist

  Dit is een korte maar krachtige omschrijving. Hiermee verleiden we potentiële klanten om door te klikken naar de betreffende pagina.

  Contentoptimalisatie door seo specialist
  Heading tags (h1 - h6)

  Per pagina plaatsen we één h1. Hierin komt het hoofdzoekwoord te staan. Hiernaast plaatsen we tussenkopjes die de alinea's van elkaar scheiden.

  Contentoptimalisatie door seo specialist

  De content is uniek en sluit aan op de zoekvraag van de bezoeker. Hierin verwerken we het hoofdzoekwoord, zoektermen en synoniemen.

  Veel gestelde vragen

  Wat is content?

  Met content wordt de online inhoud van de website bedoeld. Hierbj kun je onder andere denken aan tekst, afbeeldingen, video’s, infographics en whitepapers. Al deze content kun je optimaliseren voor zoekmachines als Google en Bing. Lees hier hoe je zoekwoorden voor Google gebruikt.

  Wat wordt er bedoeld met seo content?

  Staat er goede, relevante, unieke en conversiegerichte content op je website? Is deze content geoptimaliseerd voor zoekmachines (seo) maar in de eerste plaats wel geschreven voor bezoekers? Dan zal een zoekmachine als Google dit belonen met hogere posities.

  Wat is duplicate content?

  Dit is dezelfde of vrijwel identieke content die op meer dan één webpagina staat. Duplicate content resulteert meestal in slechtere seo-scores.