Home Linkbuilding
raket met wolkjes op achtergrond

Linkbuilding uitbesteden?

Met behulp van linkbuilding zorg ik ervoor dat Google je bedrijf als een autoriteit in een specifiek vakgebied ziet. Dit resulteert in een hogere ranking op belangrijke zoekwoorden.

Achtergrond met wolkjes

  SEO adviseurs

  DE KRACHT VAN OFF-PAGE OPTIMALISATIE

  Wat is linkbuilding?

  Wil je hoger ranken in de zoekresultaten van onder andere Google? Met behulp van linkbuilding zorg ik ervoor dat andere websites een link naar jouw website plaatsen. Hierdoor versterken we de autoriteit van de website en de afzonderlijke landingspagina's. Dit resulteert in hogere rankings.

  Voordat we starten met linkbuilding, optimaliseer ik de content op de homepage en landingspagina's. Hierdoor is het voor zowel autoritaire als contextueel relevante websites interessant om naar jouw pagina's te verwijzen. Met sterke content verkrijg je dus krachtige links van hoge kwaliteit. En dit levert weer betere posities op relevante zoekwoorden in de zoekmachines op.

  Starten met linkbuilding

  Met linkbuilding creëren we een krachtig én natuurlijk linkprofiel. Dit profiel bestaat uit backlinks op onder andere contextueel relevante, autoritaire websites, in gastblogs en op startpagina's.
  Contentoptimalisatie door seo specialist

  Landingspagina's

  We optimaliseren de landingspagina met één hoofdzoekwoord, ondersteunende zoektermen, meervoudsvormen en synoniemen.

  Sleutelwoorden

  Ankerteksten bepalen

  We gebruiken afwisselende ankerteksten met daarin de zoekwoorden, bedrijfsnaam, url en termen als 'klik hier' en 'bezoek website'.

  Hogere ranking door linkbuilding

  Off-page optimalisatie

  We bouwen een natuurlijk linkprofiel. Hierbij plaatsen we in-content links en verwijzingen op autoritaire en relevante websites en startpagina's.

  Veel gestelde vragen over linkbuilding

  Wat is on-page optimalisatie?

  Met on-page optimalisatie zorg je ervoor dat de pagina’s op je website geoptimaliseerd zijn voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit doe je door voor elke pagina een zoekwoord en ondersteunende zoektermen te bepalen. Vervolgens is het mogelijk om met deze woorden de website on-page te optimaliseren. Lees meer over seo content >>

  Wat is off-page optimalisatie?

  Met off-page optimalisatie verhoog je de autoriteit van jouw website. Dit doe je door ervoor te zorgen dat andere mensen een verwijzing (link) naar jouw homepage of landingspagina plaatsen. Off-page optimalisatie kun je zelf beïnvloeden maar vindt altijd buiten de eigen website plaats.

  Hoe zorg ik voor een natuurlijk linkprofiel?

  Een natuurlijk linkprofiel bestaat uit links die op een natuurlijke wijze zijn verkregen. De beste links zijn dan ook afkomstig van websites en startpagina’s die uit zichzelf een verwijzing naar jouw website plaatsen. Er zijn verschillende manieren om een zo’n natuurlijk mogelijk linkprofiel te bouwen. Met een mix van do-follow en no-follow links, afwisselende ankerteksten en links van websites met een hoge én lage autoriteit bijvoorbeeld. Hiernaast is het mogelijk om zowel in-content links (in bijvoorbeeld een blog) en verwijzingen op partnerpagina’s en startpagina’s te plaatsen. Hiermee creëer je een betrouwbaar linkbuildingprofiel.

  Wat is een backlink?

  Een backlink is een link van een andere website die naar de content op jouw website verwijst.

  Wat is een ankertekst?

  Een ankertekst is een clickable tekst die naar de content op een andere website verwijst. Hieronder zie je een voorbeeld van de diverse ankerteksten die er zijn:

  https://esseo.nl/ (link met daarin een url verwerkt)

  SEO (link met daarin een zoekwoord voor Google verwerkt)

  SEO specialist Almere (link met daarin een zoekwoord en een plaatsnaam verwerkt)

  Esseo (link met daarin de bedrijfsnaam verwerkt)

  Klik hier (link met daarin een term als ‘klik hier’ of ‘bezoek website’ verwerkt)